Hallo allemaal,

Ik maakte recent deze DIY en dacht, ik zal hem ook eens op het blog zetten.

Het is heel simpel, je hebt alleen wat snoepjes zoals zonnebloempitten nodig en een dik stuk karton, deze vind je vaak als verpakkingsmateriaal bij het kopen van nieuwe meubels.

Neem de snoepjes, iets hards en met een “scherp” puntje is het handigste; daarom gebruik ik zonnebloempitten, en duw deze in het karton. Eventueel zul je ook iets anders kunnen proberen, ik weet niet of het dan zo door het papier te drukken is, probeer dan eerst met een schaar of een schroevendraaier ofzo een gaatje in het bovenste laagje papier te duwen en druk daar dan daarna het snoepje doorheen.

Vul het karton zo ver als je wilt.

Dat was het! Nu kun je het karton in de kooi leggen, je kunt hem eventueel ook ophangen zodat je ratten extra moeite moeten doen.

 

Mijn ratten in actie:

 

Ik hoop dat ik je weer op een leuk DIY ideetje heb kunnen brengen, voedselverrijking is echt een leuk iets om je ratten mee bezig te houden en deze DIY is super simpel!

Groetjes,

Inge

 

 

Share with:0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *